Pa ra pa pa pa… I’m lovin’ it… NOT!

Despre subiectul McDonald’s s-au scris muuuuulte lucruri. Pe de o parte veneau toţi care încercau să demonstreze că mâncarea de la McDonald’s nu e sănătoasă, ba chiar din contră. Apoi, McDonald’s-ul riposta vehement, sfătuit de consilierii săi de relaţii publice, bombardându-ne cu fişe cu informaţii despre produsele lor şi modul absolut natural în care sunt preparate şi cu filmuleţe şi diverse alte materiale care arătau cââââtăăăă grijă are gigantul fast-food în prepararea mâncării (yeah right!).

Dar iată că nu a trecut foarte mult timp până să mai apară ceva negativ despre ei… Oricum nu prea mâncam eu la McDonald’s, pe considerentul că nu e mâncarea mea favorită, nu e nici cea mai sănătoasă (mai bine un kebab d’ăla cu de toate, ca la români :D) şi parcă mănânc aer: după o oră mor de foame… din nou! Dar acum tocmai m-am hotărât să nu calc prea curând pragul fast-food-ului, nici măcar în situaţii disperate.  Se pare că dragul de lanţ de fast-food-uri punea hidrat de amoniu în prepararea cărnii, pentru a dizolva grăsimea. Mmmmm… yummy! Jamie Oliver a fost cel care a insistat să facă McDonald’s-ul să renunţe la acest obicei generator de profit pentru ei, după ce a arătat de câteva ori în emisiunea sa ce se întâmplă într-un proces ca cel de la Mac. El a băgat nişte hălci de carne în maşina de spălat (rufe?!), cu tot cu hidratul de amoniu, iar pentru a ilustra mai bine ce părere are, a spus că „este vorba despre unul dintre cele mai ieftine alimente pentru câini folosit în hrana oamenilor”, conform articolului din Adevărul. Niiiiice!

Aşa că, dacă nu ştiaţi, uite că mâncarea de la McDonald’s nu e chiar foarte sănătoasă. Oau, nu? Dar nu vă temeţi – cică procesul ăsta ar fi avut loc în State, nu pe la noi. Să fie oare aşa? Let’s hope for the best, iar până atunci… salată, iaurt şi cereale! Şi-un kebab, din când în când.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s