Evenimente de final de octombrie

Chiar dacă octombrie nu ne mai lasă multe zile la dispoziţie, programul pentru acestea se anunţă a fi destul de încărcat. Dacă unele din evenimente ţin de entertainment şi timp liber, altele au un caracter mai educativ şi o audienţă ceva mai restrânsă.

În perioada 25 – 28 octombrie, Timişoara va găzdui o serie de manifestări dedicate Zilei Armatei Române. Programul îl găsiţi mai în detaliu aici. Drept să spun, nu am mai participat la acest eveniment până acum, dar ceea ce mi-a atras atenţia asupra lui a fost un afiş postat la Iulius Mall – centrul comercial găzduieşte sâmbătă, 27 octombrie, şi duminică, 28 octombrie, o parte din punctele de interes pentru vizitatori, cum ar fi: expoziţii de tehnică militară, machete militare, demonstraţii, concerte de muzică militară, parade, facepainting sau foto-corner.

Tot sâmbătă, 27 octombrie, are loc Noaptea Devoratorilor de Publicitate în Timişoara, ediţia 2012 (despre ediţia 2011 v-am povestit aici). Evenimentul care aduce la crème de la crème a publicităţii un pic mai aproape de noi este organizat de MSA Events şi are loc de la ora 21:00, la Capitol. Bonus: Stand-up comedy cu Teo. Un sfat de la mine: înarmaţi-vă cu cafea, energizante şi scobitori/scotch pentru ochi, dacă vreţi să rezistaţi până la sfârşit. Eu am capitulat data trecută după primele două calupuri de reclame.

Şi pentru că am pomenit şi de evenimente cu un caracter educativ, săptămâna viitoare încep Workshop-urile PRbeta din Timişoara. Evenimentul organizat de PRbeta, în parteneriat cu Romtelecom, se află la prima ediţie, dar sperăm că vor mai urma many more (şi aici ne referim la ediţiile viitoare din Timişoara, nu la cele care urmează a avea loc după cea din oraşul nostru – adică cele din Cluj, Bucureşti sau Iaşi) 🙂 Timp de şase seminarii, specialişti din domeniu vor oferi studenţilor în mod gratuit  informaţii despre comunicarea online. Publicul workshop-urilor este format din studenţi şi masteranzi dornici să afle mai multe despre PR 2.0. La workshop-uri vor participa şi câteva companii locale, pregătite să ofere câte un internship. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Sursă foto: Paradă, Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s