Despre mine & blogul meu

Am terminat facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Politehnica din Timişoara, iar în prezent sunt studentă la un master de marketing la Universitatea de Vest din Timişoara.

Blogul acesta a pornit, drept să vă spun, de la o temă de seminar din facultate. După ce am terminat materia respectivă şi am prins gustul scrisului, m-am hotărât să îi prelungesc durata de viaţă blogului meu. Scriu despre tot ceea ce mă pasionează, mă interesează sau mă frustrează. Printre acestea se numără subiecte legate de PR, comunicare, Social Media, publicitate, evenimente şi, în general, cam tot ceea ce ţine de viaţa de zi cu zi, unde caut bun-simţ şi principii morale. La un nivel mai personal îmi plac foarte mult călătoriile şi fotografia.

Părerile exprimate sunt subiective, fiind vorba de un blog personal. Accept cu plăcere şi alte puncte de vedere, dacă doriţi să mi le împărtăşiţi în Comments. Ah… şi încă ceva – scriu doar când simt că am ceva de zis 🙂

2 gânduri despre “Despre mine & blogul meu

    • Aura, este o întrebare foarte bună 🙂 Într-adevăr mă pasionează fotografia şi am cochetat cu adăugarea acestei pasiuni pe blog, doar că nu m-am hotărât încă sub ce formă: să fac o categorie nouă, să schimb blogul existent sau să fac un nou blog foto 🙂 Cred că îmi mai trebuie ceva timp să mă hotărăsc care ar fi cea mai bună alegere. Partea „grea” este că îmi place să şi călătoresc şi mă gândeam la o combinaţie de fotografie + călătorie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s